Welkom bij de professional community van Bvolve

Om onze opdrachtgevers beter te bedienen werken we graag samen met deskundigen. Dat kunnen bedrijven zijn maar ook zelfstandig adviseurs die onze visie op verandervraagstukken delen. Die het belang van digitalisering zien en oog hebben voor de rol die mensen daarin spelen en het effect op onze klanten.

Adviseurs en partners zien we als onderdeel van een professionele gemeenschap waarmee wij een bredere expertise kunnen  bieden voor de vraagstukken van vandaag.

Bas van Gils

Bas van Gils

Managing Partner

Strategy Alliance

Bas heeft ervaring met een breed scala aan onderwerpen die verband houden met digitale transformatie. De belangrijkste zijn: strategie, adaptieve architectuur en ontwerp, organisatorische betrokkenheid, leiderschap en data management.

Elske Heeren

Elske Heeren

Coach, facilitator, trainer, adviseur

metHeeren

Processen innoveren en invoeren. Je team, je organisatie ontwikkelen. Een klant- en procesgerichte verbetercultuur ontwikkelen. Ik ben Lean Master Black Belt en begeleid je vanuit de visie: samen leren = samen veranderen = samen beter worden.

Liesbeth Hijink

Liesbeth Hijink

Adviseur

InnoValor

Liesbeth is adviseur bij InnoValor en houdt zich in die rol bezig met het behalen van waarde uit digitale innovatie. Hierbij werkt zij in verschillende fases, van verkennen, versterken tot verankeren van innovaties in de organisatie.

Raymond Slot

Raymond Slot

Managing Partner

Strategy Alliance

Dr. Raymond Slot is senior consultant. Kennisgebieden: business architectuur, informatiebeveiliging en datamanagement. Ervaring: financiƫn, overheid, energiesector en productiebedrijven. Lector Enterprise Architectuur Hogeschool Utrecht (2010-2018).

Ruud Kosman

Ruud Kosman

Managing adviseur

InnoValor

Ruud is managing adviseur bij InnoValor. Hij behaald waarde uit digitale innovatie door gebruik van design thinking methodes en andere verassende aanpakken waarmee hij vaste denkpatronen doorbreekt om tot nieuwe resultaten te komen.